OBS: Ny video nederst i inlägget.

I videon nedan ser vi en av alla dem som inte älskar Assad men ändå föredrar honom och ett sekulärt Syrien framför de jihadister som stöds av USA/Nato/Saudiarabien och Qatar. Hon förklarar detta bra, och med emfas, för MacCain. Lyssna på henne och förfäras över den arrogante McCain, som anser att han förstår lika mycket eller mer om Syrien, efter något besök där, än den här kvinnan som är syriska och har släktingar i Syrien. Hon är dessutom, av applåderna att döma, inte ensam om sin åsikt i den församling McCain talar inför:

Syrian Woman Rips Into McCain At Town Hall For His Support For B (utlagd 5/9 2013)

/Kerstin

PS 7/9 2013
Kan det sägas bättre?
You’re A Warmonger (utlagd 1/9 2013)

Och våra svenska politiker älskar dessa krigsgalningar, liksom en stor del av den svenska borgerligheten.  :-(
/DS

Lite läsning om ämnet:
– Upp till 90 dagars flygkrig, Rainer Rupp, övers. Sixten Andresasson, Nyhetsbanken  6/9 2013 (om hur McCain vill ha en 90-dagars missilinsats i Syrien. Det alltså i själva verket ett tämligen stort krig han förespråkar.)
The Knights of the Revolving Door, When War is Swell: the Carlyle Group and the Middle East at War,Jeffrey St. Clair, counterpunch 6-8/9 2013 (Citat: Even Kurdish leaders, brutalized by the Ba’athists for decades, are now saying Iraq was a safer place under their nemesis Saddam Hussein. …)
Yes, Syria and Hezbollah Will Hit Israel if US Strikes, Sharmine Narwani, alakhbar 6/9 2013
A war the Pentagon doesn’t want, Robert H. Scales, Washington Post/Opinions 6/9 2013 (Citat: Sagt av US Gen. Martin Dempsey: Civilian control of the armed services doesn’t mean that civilians shouldn’t listen to those who have seen war. Our most respected soldier president, Dwight Eisenhower, possessed the gravitas and courage to say no to war eight times during his presidency. He ended the Korean War and refused to aid the French in Indochina; he said no to his former wartime friends Britain and France when they demanded U.S. participation in the capture of the Suez Canal. And he resisted liberal democrats who wanted to aid the newly formed nation of South Vietnam. We all know what happened after his successor ignored Eisenhower’s advice. My generation got to go to war.)
The American People Have Spoken: Calls to Congress 499 to 1 against Syria war, Global Research 5/9 2013
A Century of Lies: The Rationales for Engaging in Foreign Wars, A Century-old White House Tradition, James F. Tracy, Global Research 1/9 2013
– Hur tänker sig Västvärldens politiker Syriens framtid? Motvallsbloggen 6/5 2013
The U.S., Britain and Israel have Used Chemical Weapons within the Last 10 Years, Washinton blog 27/8 2013
The Great American Taboo. What We (Don’t) Talk About When We Talk About War Crimes, William Blum, counterpunch.org 6-8/9 2013 (Om Nürnbergrättegången: …you must know that following World War II many Germans of course used “following orders” as an excuse. The victorious Allies of course executed many of them.
Their death sentences were laid down by the International Military Tribunal at Nuremberg, Germany, which declared that “Individuals have international duties which transcend the national obligations of obedience. Therefore individual citizens have the duty to violate domestic laws to prevent crimes against peace and humanity from occurring.”)