Klas Sandberg på bloggen Vindskupan har ytterligare två väsentliga inlägg som visar varför Israels politik bör kritiseras även fortsättningsvis, för tragedin fortsätter i Gaza och bosättningarna ökar på Västbanken bl.a. Inläggen rekommenderas alltså.

– Till det första inlägget: När Iran blev Amalek
– Till det andra inlägget: “Antisemiten Barack Hussein Obama”. YouTube-filmen bör ses och Uzi Arad, Netanyahus medarbetare, bör höras. Mannen säger i klartext att Israel bör ”befria sig från den palestinska befolkningen”. Det finns bara tre sätt att göra detta på, fördrivning och folkmord eller en kombination av de båda.

Om man vill läsa mer om vad som har hänt i området rekommenderar jag också läsning av hur det gick till när fartyget Liberty attackerades av Israel, en historia som nämns på bloggen Motbilder och som Klas Sandberg skriver utförligt och klargörande om. Det är en minst sagt uppseendeväckande historia.

Tillägg kl 12.55 apropå en kommentar här:
USA (m allierade) bedriver inte ett ”War on terror”. Man bedriver ett ”War for more terror”, liksom Israels regering gör mot palestinierna.