Tack Marita Ulvskog för att du tog ifrån oss TV:n.

Numer, sedan man släckte ner den analoga sändningen, kan vi bara se på public-service TV när det är vackert väder och när det inte blåser. Alltså är det egentligen ingen idé att börja titta på några serier, som jag gjorde, dumt nog, när jag såg första delen av ”Den inre fienden” igår, för idag kan vi inte se fortsättningen. Det regnar nämligen! Och inte sänds programmet så att vi kan se det via datorn, dessutom verkar det inte gå i repris. Så varför satt vi och såg programmet igår? Bara slöseri med tid när vi inte kan se fortsättningen?

Vi kan, underligt nog, se TV4 och TV6 även i dåligt väder, så varför kan inte Public-service TV sända så att vi kan se även deras program trots dåligt väder. TV4 tittar vi numer inte på, då vi inte står ut med reklamavbrotten, så den kanalen har vi ingen glädje av och TV6 lockar inte heller.

För några månader sedan trodde vi att det här problemet berodde på att vår gamla antenn var för dålig, så vi kostade på oss en ny, till det facila priset av 3.500 kr – till ingen nytta! BAH!

Fast det hjälper lite att man har en blogg att skriva av sig sin ilska och frustration på.