Det visar sig att det händer ibland att kommentarer till Motvallsloggen bara försvinner. Jag vet dessvärre inte varför och jag beklagar detta. Så nej, jag censurerar normalt inte (har strukit en och en halv kommentar under det snart hela år jag har bloggat).

Jag modererar däremot inläggen för att inte få in rent olagliga texter. Det betyder att den som skriver en kommentar på Motvallsbloggen (om allt fungerar som det ska och det gör det trots allt för det mesta,) ser sin kommentar på kommentarsidan direkt då den är skickad, men den ligger fortfarande inte ute på nätet utan det är bara kommentatorns egen läsare som ser den. Går kommentatorn tillbaka efter en stund, och innan jag godkänt kommentaren, så ser han/hon förmodligen inte kommentaren längre. Den kommer nämligen inte ut på nätet och blir synlig för alla förrän jag har lagt ut den. Av förklarliga skäl sitter jag inte vid datorn 24 timmar/dygn så ibland kan det dröja ett antal timmar innan kommentaren syns för alla på bloggen.