Eftersom många inte läser kommentarer och det är synd om mina besökare missar saken: Moderaterna valde faktiskt ut Årets Arbetare förra året. Den stora händelsen, om än inte lika stor som Nobelpriset, kan man läsa om på något som verkar vara moderaternas hemsida. Tack signaturen Kirira för informationen.

Så då efterlyser jag bara företaget som har fått den stora ynnesten, av alliansregeringen, att sätta en smiley på/vid sin logo, eller i sina annonser och skulle då också gärna vilja veta mer om kriterierna för att få detta tillstånd samt vem som beslutar i frågan.

PS:
Lyfter fram en av kommentarerna till min fråga i det förra inlägget:

Björn Fridén säger:
22/05 09:11 at 9:11 e
Lustig historia, jag ringde en fredag och fråga alla i juryn (utom Littorin) hur det gick med tävlingen, men ingen av dom visste nånting.
På måndag morgon den 26e mars annonserades det hela, om än något tyst för man hade insett sovjetvibbarna i upptåget. Maith Lidgård vann – hon hade nämligen inte sjukskrivit sig fast hon borde.

Det ger mig anledning att åter lägga ut den Motavallstant som jag ritade när Littorin presenterade sin strålande idé:

arbetartävling