Apropå att somalier i Sverige undrar om de överhuvudtaget kan skicka pengar till sina anhöriga i Somalia utan att bli ansedda som terrorister:

Det är väl solklart att de inte kan det. Varenda somalier i Somalia måste ju hata USA idag!

Det underliga är att just de politiska läger, som under åratal har anklagat regeringen som satt under andra världskriget för kryperi, inte alls anser att nuvarande svenska regeringar ägnar sig åt kryperi inför dagens krigförande och megalomana stormakt.

Intressant förresten, att vi nu fått ett par ”ursvenskar” som verkar vara misstänkta för terrorism. Det var ju bara muslimer som skulle misstänkas för sådant. Men det är så det brukar gå: ”Först kom de och tog kommunisterna och judarna, men jag var ju inte kommunist eller jude så jag brydde mig inte, sedan kom de och tog….”

Till slut brukar det inte hjälpa att vara ”kristen” arier med helvitt mjöl i påsen.