Hyckleriet från Västmakterna, med USA som ledare, är ofattbart för oss vanliga dödliga. Deras lögner och deras dubbelmoral fungerar, om det nu fungerar fortfarande, bara på grund av att vanliga hederliga människor inte kan föreställa sig att politiker kan ljuga så enormt och vara så totalt okänsliga och barbariska vad gäller vanliga människors liv. Goebbels uttryckte detta väl när han menade att skulle man, som politiker/ledare, ljuga skulle man göra det så rejält att ingen trodde att någon var förmögen att föra fram sådana gigantiska lögner.

’West biased towards Syria conflict'(utlagd 5/7 2012)

Läser man runt lite på engelskspråkiga sidor finner man dock att ganska många av dem som kommenterar inte sväljer de här lögnerna längre trots det enorma propagandapådraget i Västvärldens media.

Här är en annan bild, än den propagandabild vi fick läsa i våra media, av hur det började i Libyen:

Libyan Crisis: Events, Causes and Facts (Documentary utlagd 13/11 2011)

Ja, så minns vi ju, åtminstone ganska många av oss, hur det var med de där massförstörelsevapnen som Saddam Hussein i Irak inte hade, men som USA påstod att han hade och som låg till grund för attacken på Irak och för att bomba Irak sönder och samman.

(Bloggarens syn på händelserna i Libyen och Syrien, eller varför jag vägrar att medverka i krigspropagandan)

/Kerstin