Här en film om den demonstration som lades till grund för lögnerna om att Ghadafi sköt på och dödade sin egen befolkning. Då visade Al Jazeera bara en del av filmen. Här är hela filmen som visar något annat än man sade då:

Libya protest: Aljazeera lies about killing in Benghazi #Feb17 [libyasos] (utlagd 29/5 2011)

Texten till videon säger att denna demonstration, som Al Jazeera påstod var mot Ghadafi och där TV-stationen hävdade att Ghadafi sköt på sin egna medborgare, i själva verket var en demonstration för Ghadafi och skyttarna var okända prickskyttar. Vilka var de, undrar Libya S.O.S. De var i varje fall inte Ghadafis män.

Så här sade Susan Lindauer i början av april 2011 om attacken på Libyen.

The real reason Libya was attacked, 2011

Men FN/USA/Nato kan ljuga hur mycket som helst, media rapar snällt deras lögner, som sedan kostar mängder av människor livet eller livslång invaliditet. Varje journalist som bara rapar dessa lögner och som inte bryr sig om att ta reda på  vad som faktiskt händer, eller att fundera på konsekvenserna av det, är medskyldig till varje dödsoffers öde.

FN/USA/Nato bryr sig inte ett dugg om människorna som de dödar, direkt eller indirekt via legoknektar, som i Libyen och nu i Syrien. Det handlar inte att skydda några människor bara om geopolitik – om makt, mera makt och om pengar, pengar och mera pengar.

Och varför inte se även den här filmen, om ytterligare en av de så vanligt förekommande medialögnerna:

Syria Spin Machine: UK mainstream lies exposed

/Kerstin