Tillägg: 
Av någon för mig obegriplig anledning gick det inte att kommentera denna post när jag lade ut den och jag hittar inget sätt att koppla på kommentarfunktionen igen, men när jag nu lägger in posten igen går det plötsligt att kommentera, så då gör jag så:

Ursprungligen utlagd 7/8 kl 21:33
Nu är jag tillbaka vid datorn igen och kan släppa fram kommentarer men jag behöver lite mer tid innan jag är inne i skrivandet igen.

Det blev alltså ett par dagars uppehåll då jag varit på mötet ”Nordiska fredssamtal i Degerfors” under helgen (istället för att arbeta på huset).

Helgen arrangerades av Folket i Bild/Kulturfront. Det blev några täta dagar med många intressanta talare som föreläste om pågående och tidigare konflikter i världen, om FN-stadgan och vad den säger om sådant som bombandet av Libyen samt om vad som faktiskt hände där m.m.

Jag har ännu inte hunnit smälta allt jag hört men hoppas väl kunna återkomma med lite information om mötet senare, om vad jag speciellt fastnade för i alla de föredrag som vi fick lyssna till. Dessutom har jag en packe böcker med mig tillbaka att plöja, som jag ska försöka skriva en del om också men jag lovar ingenting bestämt.

Det var mycket trevligt dessutom, att träffa flera andra bloggare, mejlvänner och vänner från FaceBook som jag inte träffat i verkligheten tidigare. Tack allihop för er vänlighet och uppmuntran. Schemat var så tätt dock, att det inte blev mycket tid över att prata med människorna som var där.

/Kerstin