Häromdagen undrade jag om det bara var hos mig YouTube-filmer bröts av titt som tätt.  Svaren var väl inte så många att jag kunde avgöra saken. Hoppas få fler svar nu:

De senaste dagarna har nätet börja krångla i allmänhet. Är det bara hos oss eller har fler samma erfarenhet? Nätförbindelsen bara bryts helt plöstligt och flera gånger under dagen, ibland 5-10 gånger/dag och de kan vara ur funktion mellan 3 och 20 minuter varje gång innan anslutningen fungerar igen? Mycket irriterande och ett nytt fenomen.

Uselt fungerar nätet just nu alltså – i alla fall där jag bor, och vi har Teliaabonnemang. Har Telia börjat spara och lagt ner ett antal av sina servrar eller har företaget bara samlat på sig för många abonnenter för den kapacitet man har?

Eller har även andra än Teliakunder fått samma problem de senaste dagarna?

/Kerstin