Under flera år följde jag den amerikanske bloggaren Jeff Huber, som jag också länkat till här på bloggen (Pen and Sword). Han lade ut sitt sista blogginlägg 8:e januari 2012. Sen kom det inget mer. Jag undrade varför och tittade in på hans blogg med jämna mellanrum och hoppades att han skulle ha återupptagit sitt bloggande men nej. Det kom inga fler bloggposter.

Idag läste jag i Huffington Post att Jeff Huber har gått bort och känner en djup sorg. Han somnade in 24:e januari i år, blev bara 57 år gammal. Han skrev om USA:s krigande i Afganistan och Irak, med den insikt som bara en mycket klok militär kan uppvisa, och hans vassa penna var en sann fröjd att följa. Min bloggvärld blev med ens mycket fattigare, även om övriga favoriter bland bloggarna fortsätter att göra mina dagar.

/Kerstin