Patriot Act – Free Speech Criminalized! (publicerad 21/4 2013)

Filmen är ganska lång med värd att ses. Susan Lindauer visar att man inte alls hade behövt attackera Irak utan att det hade gått bra att förhandla sig fram till en lösning, och till ett system som var demokratiskt och med Saddam ute ur bilden. Men den vägen ville USA inte gå.

Den visar dessutom att USA tar till precis de åtgärder mot obekeväma personer som vi alltid lärde oss  var typiska för det ofria, kommunistiska och förtryckande Sovjet, nämligen att psyksjukförklara dem och sätta in dem på psyket. De som tror att USA är frihetens stamort på jorden borde tänka om.

Det värsta är att vad som händer i USA brukar hända i EU och i Sverige så småningom. Så det är ingen dum idé att känna till det här och förstå vad det handlar om när det blir vår tur, när liknande lagar föreslås här – för vår trygghet.

fyrklöver Till höger ser vi omslaget till Susan Lindauers bok om vad som hände henne. Det är en riktig rysare och väl värd att läsas. Jag rekommenderar den varmt.

 

Boken kan beställas via Amazon Books.

/Kerstin