Fallen av cancer och missbildningar har ökat katasrofalt i Faludja, i Irak, som bombardrades med utarmat uran och med vit fosfor. I de två första videofilmerna nedan ser vi resultatet av USA/Natos:s krig för ”frihet och demokrati”, krig som vi svenskar, genom våra politiker, numer stödjer.

Två kortare videos om konsekvenserna av dessa attacker.

U.S. use of Nuclear Weapons in Iraq is causing devastating genetic defects (utlagd 29/7 2010)

Ännu en film om saken:

US-War Crimes on children using Depleted Uranium ( Iraq ) (utlagd 4/2 2011)

Och i videon nedan berättar en f.d. amerikansk soldat, som krigade i Irak, vad han gjorde där. Han berättar egentligen, mellan raderna, om hur USA producerar fler s.k. terrorister i Mellersta Östern. Precis som svenska soldater är med och gör i Afghanistan idag.

an American Soldier tells the truth about day to day happenings in IRAQ (utlagd 29/10 2009)

Den här killen har uppenbara psykiska besvär, som många av veteranerna har när de återvänder. Det påstås att en veteran om dagen tar livet av sig i USA just nu.

Nu mumlas det här hemma, från alla partier i stort sett, om att om det blir aktuellt att ”ingripa” i Syrien, som man gjorde i Libyen, så ställer Sverige upp – igen.

Vill svenska folket att vi ska medverka till sådant här. Anser det att kriget i Afghanistan är värt att betala en massa skatt till? Uppenbarligen inte eftersom den nya legoarmén som man nu inrättat i Sverige har svårigheter att rekrytera frivilliga soldater.

När förvandlades Sverige från en vara en fredlig nation till att bli en krigisk sådan? Vilka svenskar har haft en möjlighet att säga sitt om detta via val eller omröstning?

Handlar vår medverkan om politikers förhoppningar om feta belöningar från USA efteråt, välavlönade jobb i FN, IMF eller liknande, eller handlar det om ren utpressning: ”De länder som inte ställer upp på USA:s sida i kriget om resurserna, får inte något med av dem sen”? Just detta hot uttalades i alla fall av den av USA/Nato tillsatta regeringen i Libyen, som inte var något annat än USA:s nickedockor. De som inte stödde rebellerna där skulle inte få någon olja från Libyen när kriget var vunnet.

Varför går vi inte man ur huse och  protesterar som vi gjorde mot amerikanernas krig i Vietnam?

/Kerstin