Nu har jag fått bloggen uppdaterad och känner mig alldeles vilsen på dess administrationssidor. Ber därför mina besökare att ha överseende med mig den närmaste tiden, om jag ex. av misstag råkar stryka fler kommentarer än normalt.
Om din kommentar inte kommer in, utgå ifrån att det inte handlar om illvilja från min sida utan om ett misstag, vilket är fallet (om du följt kommentarreglerna, vilket jag förutsätter att besökarna gör).

Sedan hoppas jag att jag snart ska kunna lägga till lite fler och modernare funktioner men jag måste bli god vän med det nya uplägget och den totalt annorlunda lay-outen på mina adminstrationssidor innan jag klarar av att lägga in sådana.

Goda råd från besökare om vilka övriga funktioner man önskar på bloggen, och ännu hellre, vilken plugin som fixar den saken, emottages med tacksamhet.

Tillägg kl 16.45:
För övrigt får jag väl rekommendera intresserade att läsa min recension av Anita Beckmans avhandling Väntan etnografisk kollage kring ett mellanrum, som också diskuterades på Vetenskapsradion Forum idag. Men passa också på att läsa andra artiklar och recensioner på Alba. Klicka på Albas logotype överst till vänster på bloggen.