Female Veteran Arrested and Brutalized After No War With Syria Ra

(Den där axeln vreds högst sannolikt ur led, och helt klart systematiskt och medvetet.)

Blir intressant att se om och i så fall hur många personer som Reinfeldts polis kommer att misshandla i Stockholm, idag under onsdagen, under de demonstrationer mot Obama som  planerats att genomföras där.

Det torde väl även denna gång, som i Göteborg, vara amerikansk säkerhetspolis som lägger upp polistaktiken och ”skyddandet” av presidenten. Jag blir mycket förvånad om det inte blir en enda människa som misshandlas. Jag blir till och med förvånad om inga provokatörer skickas ut för demolera stan, för att media ska få bra bilder på dessa hemska anti-amerikanska demonstranter (de där som protesterar fredligt) så att media kan visa hur odemokratiska demonstranterna är och vilka gangsters de är.

PS  5/9 2013 kl 15.45:
Har inte sett några rapporter om vandalism eller våld i samband med de demonstrationer som hölls när Obama kom. Och ja, jag är mycket förvånad men det kanske inte fanns tid för amerikansk säkerhetstjänst att ta befälet över svensk polis. Skönt i alla fall att slippa se svensk polis bete sig som poliserna ovan.

/Kerstin

Några intressanta länkar:
Criminal insanity of US regime, Finian Cunningham, Veterans News Now 2/9 2013  (Citat: The political class of most powerful country on earth has been so over-indulged in arrogance and hubris that it is no longer able to realize how ridiculous it appears to the rest of the world. In short, criminal insanity seems to be the condition of US rulers and their puppets, including those in the mass media.)