Fler regler kan komma att införas på det här inlägget vartefter behoven uppstår.

Jag har hittills inte skrivit ut några regler för kommentarer på Motvallsbloggen men från och med nu kommer alla kommentarer som innehåller svordomar eller som betecknar medmänniskor, enskilda eller i allmänhet, med nedsättande ord som idioter, dårfinkar etc, att strykas.

Tillägg 1/1 2006: Jag kommer i fortsättningen att stryka kommentarer där en och samma person upprepar samma sak gång på gång, alternativt att korta ner dem.

Jag kommer vidare att stryka längre kommentarer som inte ha något med frågorna i mina ursprungliga inlägg att göra. Den eller de som önskar driva sina egna hjärtefrågor och som vill skriva långa epos om dessa, rekommenderar jag att istället starta en egen blogg eller en egen hemsida för det syftet.

Tillägg 11/2 2006: Jag stryker givetvis också att alla rasistiska inlägg.

Tillägg 20/3 2006: Eftersom jag nu kommer att stryka mer konsekvent, och i enlighet med reglerna för kommentarer på bloggen, slutar jag nu att skriva ut antal strukna inlägg.