Apropå inlägg idag på Amir Sariaslans och Jinges bloggar.

Det är klart, att när man omfördelat Världens resurser så att man har en liten men ofantligt rik överklass i Västvärlden, som har hela världens egendomslösa och förtryckta arbetskraft till sitt förfogande och samtidigt ställer stora delar av befolkningarna i Väst utan försörjningsmöjligheter samt utövar allt större press på de utanförställda och sjuka, då får man social oro som ett brev på posten. Det vet makthavarna varför man nu vidtar alla mått och steg för att kunna undertrycka och avstyra allvarliga protester eller uppror mot den nya djupt omoraliska ordningen.

Man bygger upp insatsstyrkor som snabbt kan sättas in var som helst i Europa och i övriga världen, samt försöker förebygga breda folkliga protester med total kontroll av varje individ, via godtycklig avlyssning av alla och envar, misstänkt som icke-misstänkt, intrång i enskildas hem för beslagtagning av subversivt material etc.

Jag kunde faktiskt inte i mina vildaste mardrömmar föreställa mig att socialdemokratiska partiet skulle gå före på detta sätt och leda oss rakt in i det totalitära samhället. Men nu gör man det, efter att man genomfört rejäla liberaliseringar och avregleringar av det ekonomiska systemet, åtgärder som möjliggjort och fått till resultat en kraftig omfördelning av Sveriges resurser från arbetare och lägre tjänstemän till en liten grupp ekonomiska makthavare som blivit ofattbart och svindlande rika.