Suck!

Kan Mona Sahlin överhuvudtaget inte tänka tanken att en politik för jämlikhet, arbete åt alla och för ett gott försäkringsskydd åt alla samt ett värnande om vår gemensamt ägda offentliga sektor, skulle kunna förhindra att SD:s får alltfler röster? Tydligen inte. Så istället väljer hon att föreslå att S går samman med något eller några av de borgerliga partierna för en fortsatt borgerlig utslagningspolitik, om SD kommer in i riksdagen – en politik som garanterat kommer att samla ännu fler röster till SD framöver. Hur det skulle se ut vid valet 2014 om en sådan regering tog över 2010 vågar jag inte ens tänka på. Kan inte säga att hennes senaste utspel gjorde mig mer optimistisk inför framtiden alltså – tvärtom. Förslaget är så galet det bara kan bli.

Sagt det förr: Mona Sahlin är en katastrof för socialdemokraterna – finns det inga i partiet som kan tänka och som förstår något? Jag tycker mig skymta några, men de har uppenbarligen inte majoriteten inom partiet bakom sig. Ytterligt sorgligt.

/Kerstin

Länk:
- Sahlin varnar för politiskt kaos, GP
- Är politiker dumma i huvudet. Politikerna och högerextremismen, Svensson
- Mona Sahlin – sosse  ända upp i pannbenet. Ända in i kaklet, Kilden & Åsman