Har länge irriterat mig på Aftonbladets nätupplaga, där all reklam laddas ner innan texterna dyker upp på skärmen. Man hinner se en hel långfilm innan man kan läsa den artikel man var intresserad av när man klickade på en länk och när man äntligen får upp texten har man glömt varför man ville läsa den. I alla fall kommer man ofta snabbt på att det ville man egentligen inte.

Så läste jag någonstans att DN har stylat till sin nätupplaga, som tidigare har varit god i åtminstone ett avseende, man kunde läsa texterna samtidigt som reklamen laddades ner. Tänkte att det var dags att ta del av uppsnyggningen, som, visade det sig, uppenbarligen bestod i att man gått steget längre än Aftonbladet. Där fanns bara en helvit sida med en liten ruta längst upp med information om hur billigt man kan flyga i Europa. Det får man ju kalla för ett fall framåt för DN :-).
Risk bara att det var tillfälligt.