Just nu, liksom ett dygn för några veckor sedan, ser bloggen annorlunda ut än den gjort de senaste åren, citaten är nämligen gråfärgade, vilket de dessutom var från början. Jag har inte gjort något alls åt den, så vad kommer det sig att den ändrar sig lite till och från?

Jag har, ska väl säga, gärna den där grå färgen på citaten eftersom jag tycker det gör inläggen snyggare, men jag skulle gärna vilja veta varför den försvinner och kommer tillbaka lite slumpmässigt. Även administrationssidorna ser plötsligt annorlunda ut, med färgade fält som de inte haft tidigare. Jag har alltså en WordPress-blogg.  Använder dessutom Safari. Är det läsaren som ändrar sig med uppdateringar? Men jag har inte uppdaterat Safari de senaste veckorna.

Svar emottages tacksamt.

Tillägg kl 14.00: Och nu är färgen på citaten, samt de färgade fälten på adminstrationssidorna borta igen. Synnerligen mystiskt.

Tillägg ett dygn senare: Nehej ingen kunde svara. Och jag som trodde att det vimlade av datasnillen därute i cyberrymden men de läser uppenbarligen inte den här bloggen. Det var ju dystert.

/Kerstin