Jag har skrivit om det här förr (på gamla Motvallsbloggen) och kommer att fortsätta att skriva om det eftersom problemet är enormt och så förfärligt att de flesta inte ens kan ta in denna sanning, och eftersom våra myndigheter inte tar problemet på allvar. Somliga människor tar livet av sig för att de inte orkar med biverkningarna och för att de inte förstår vad det handlar om.

En del människor får alltså hemska och tydligen plågsamma biverkningar av SSRI. Det är dags att man erkänner detta även i Sverige, men här är det nästan tyst som i graven om problemet och när människor beklagar sig över biverkningar vägrar deras läkare att tro dem och skriver istället ut högre doser av de preparat de inte tål, eller skriver ut flera medel av samma slag, alternativt skriver ut andra lugnande medel att ta dessutom, som bensodiazepiner eller antipsykotiska medel vars biverkningar i vissa fall också är gräsliga.

Jag har sett verkningarna av de här medlen, på min gamla mamma som inte tål dem, och på andra gamlingar i hennes omgivning. Somliga har dött plågsamma dödar på grund av dem, men de läkare som skriver ut medlen ser inga problem! De är helt förblindade och läkares i allmänhet kunskaper om medicinhistorien är förfärande låg, för att inte säga obefintlig.

Det allra värsta är att somliga som äter SSRI-preparat inte tar livet av sig själva utan av andra under inverkan av de här medlen, eller på grund av att de inte klarar av att sköta intagen av dem. Hur många människor ska dö i onödan innan ansvariga myndigheter i Sverige reagerar? I USA börjar vissa läkare och forskare acceptera att en del människor blir våldsamma av SSRI och begår mord på grund av de här medlen. Man hittar otaliga vittnesmål på nätet om hur människor som börjat äta SSRI plötsligt blivit aggressiva och mordiska.

När jag, som känner till hur somliga kan reagera på SSRI och antipsykotiska preparat, läser om Anna Linds mördare, ryser jag.
Dog Anna Lind för att läkemedelsföretagen bara är intresserade av att hösta in gigantiska vinster? Jag kan inte undgå misstanken om att så var fallet.
Sätts människor i fängelse eller straffas för vansinne som de drogas till av läkare? Ja, troligen är det så i vissa fall!

Går man igenom de spektakulära våldsbrott som begåtts i landet de senaste 10 åren, finner man att förövarna nästan alltid har haft kontakt med läkare pga ”depressioner” och direkt eller indirekt antyds att de ätit antidepressiva eller lugnande medel och SSRI får man för minsta lilla sorgsenhet idag eller för besvärande nageltrång.
Det antyds alltid i massmedia att det är psykisk sjukdom som är orsaken till illdåden, medan mycket tyder på att orsaken är de antidepressiva medel som de här människorna ofta har stått på och som de snedtänt på.

Den massförskrivning av de här preparaten som vi ser idag är rena vanvettet! Men det medicinindustriella komplext tjänar ofantliga pengar på preparaten och på dåligt utbildade läkare som saknar förmåga till kritiskt och vetenskapligt tänkande! Sanningen om de här preparaten är att man inte vet hur de fungerar!

OBS! Det är livsfarligt att sluta abrupt med SSRI och Benso. Vill man sluta äta dessa medel ska man se till att få sakkunnig hjälp med den saken (vilket inte är så enkelt eftersom läkare inte erkänner problemet). Medlen måste trappas ner oerhört långsamt!.