Det här hittade jag på Svt idag, via min counter. Med tanke på hur ilsket jag skällt på journalister på den här bloggen, så skäms jag en aning då min blogg tydligen, enligt en journalist, anses uppfylla nedanstående kriterier:

Bloggvalet 2006
Nu kör ett bloggval igång här på Nätkollen. Fram till valdagen den 17 september kan du rösta på den blogg som du tycker bäst bevakar, kommenterar och analyserar svensk inrikespolitik. På valdagen presenteras vinnaren och den lyckliga bloggaren får en kvalitetsstämpel, en banner med texten:
”BÄSTA VALBLOGGEN 2006 Svt Nätkollen”.

Nätkollen har gjort ett urval av tolv bloggar, sex av vardera politiska inriktning, som vi tycker håller mycket hög kvalitet. Vilka bloggar som går att rösta på är alltså utvalt av Nätkollen på bästa subjektiva manér och uppfyller nedanstående kriterier:

1. Bloggaren är inte politiskt aktiv på riksnivå och inte heller en framstående opinionsbildare i övrigt.

2. Det går att kommentera inläggen på bloggen.

3. Innehållet är huvudsakligen svensk inrikespolitik.

4. Inläggen är kommenterande, analyserande och välskrivna.

Länk: Svt, bloggvalet 2006