Jag vet fortfarande inte hur jag kommer att rösta, men en sak vet jag, jag kommer att rösta MOT alliansen dvs på något av de tre partier som har en chans att komma in i riksdagen och som inte ingår i alliansen, socialdemokraterna, vänsterpartiet eller miljöartiet.

De allra flesta av oss har allt att vinna på att göra detsamma och mycket att förlora på att inte göra det och många av oss har allt att förlora på att inte rösta alls eftersom detta i praktiken blir detsamma som att hjälpa alliansen till makten.

Tillägg strax innan jag beger mig iväg för att rösta: Vill du inte ha ett ännu mer ojämlikt samhälle, gå och rösta idag. Tänk på att alliansens medlemmar är som flitiga bävrar när det gäller att lägga sina röster. Låt dem inte gnaga sönder det som trots allt finns kvar av Välfärdssverige.