Om du tänkte rösta blått, på De Nya Arbetarpartierna alltså, så föreslår jag att du äntligen tar dig en heldag på söndag. Ta fram en god bok, sjunk ner i en härlig fåtölj och mys hela dagen.

Om du känner att du inte kan koppla av ordentligt, det kan ju vara svårt att göra det när man slitit under lång tid och nu får sin första hellediga dag på länge, passa då på att lära dig ännu mer om hur man snabbt kan spekulera sig till ännu högre vinster på börsen. För att bli mångmiljardär är väl din målsättning och förhoppning om du inte har tillräckligt många miljarder redan.

Om du inte orkar laga dig mat till middagen, unna dig att gå på någon riktigt dyr och lyxig restaurang, ta taxi dit. Det är du värd, du som jobbar och sliter så mycket. Men ta dig inte ut för några andra sysselsättningar. Luften är inte så frisk i städerna.

Framemot kvällen kan du koppla av med något bra TV-program. Det finns säkert något som tilltalar dig nu när kanalerna är så många och konkurrensen gjort att de visar så utmärkta program – allihop. Du kommer sedan garanterat att somna sött på kvällen, efter en sådan rekreationsdag och har massor med ork att fortsätta slita för din första, andra eller tredje miljard på måndagen. En härlig dag den 19:e september önskar jag dig alltså.

Tips till alla andra: Gå och rösta Röd/grönt. Det blir kanske inte så väldigt mycket bättre, men det blir nästan säkert inte lika mycket sämre som med en period till med Alliansregeringen.