Dystert nog har telekabeln till oss pajat, så just nu är vi avskurna från nätet. Vi har fått löfte från Telia (eller vem det var?) att skadan ska vara reparerad senast onsdag denna vecka. Det återstår nu att se.

Just nu sitter jag vid datorn hos en bekant i ett annat samhälle. Har inte möjlighet att svara alla som kommenterat men återkommer med synpunkter på kommentarerna, som varit givande att läsa, så snart vårt internet fungerar igen. Tills dess ber jag dem som kommenterar att ha tålamod om deras kommentarer inte kommer att synas på några dygn.

Tillägg tisdagen 16/11 2010 kl. 01.05:
Fantastiskt. Nu är nätuppkopplingen fixad, och redan dag 2. Jag var rädd att Telia skulle säga att därmed lägger vi ner den ledningen. Men vi har fått respit ett tag till förstår jag. Det är ju bra, med tanke på att allt måste göras via nätet numer.

/Kerstin