Tja, vem hade trott annat än att vi förr eller senare skulle få se en galning genomföra en islamistisk terrorattack i Sverige. Vi är ju liksom i krig – mot islam. Dels krigar vi i Afghanistan dels besköts ju muslimer i Sverige, av en svensk galning för lite sen.

Det är med hjälp av propaganda som man startar allvarliga motsättningar mellan olika grupper. Sådan propaganda triggar först igång labila och sjuka människor samt galna extremister på båda sidor, och hur det sedan går beror på hur samhället agerar och reagerar.

Men nu kan vi ju känna oss trygga eftersom vi har fått hit sju män från FBI! Varhelst amerikanerna lägger sig i blir ju allting mycket bättre. Amerikanska ”rådgivare” brukar ju skapa fred, harmoni och idyll. Eller?

/Kerstin

PS kl. 17.00: Så har S ändrat sig vad gäller FRA och går med Alliansen. Man börjar ju bli van vid att S säger en sak och sedan gör en helt annan. Vem litar sen på att S menar vad man säger?

Länkar:
- Säpo får hjälp av FBI, Ekot
- S släpper krav på att riva upp FRA-lagen, Ekot