Som jag skrivit tidigare, hade jag inte en fantastisk man sedan mer än 35 år, hade jag lätt kunnat bli manshatare, och hade definititvt blivit det de senaste månaderna, sedan man börjat bombardera min blogg med bloggspam.

Jag tvingas gå igenom så där en 100-150 bloggspam varje dag, för att sålla fram de förnuftiga kommentarerna, och även om jag försöker undvika att läsa spammen så kan jag ju inte undgå att se somliga ord som förekommer i dem. Det handlar om seks (medvetet felstavat här) med djur, om brutalt seks, om knytnävsseks, om brutala våldtäkter, brutalt analseks etc. etc. När man ser alla dessa spamtexter börjar man alltmer undra hur många män som inte är så högstående varelser som djur ens.

Lönade det sig inte att skicka ut alla dessa spam, som samtliga vänder sig till män, skulle de ju inte förekomma.

Jag kan ju inte vara den enda som drabbas, så varför tiger alla män om det här plågoriset? Varför förklarar inte en massa män att de tycker det här är vidrigt? Varför ägnar sig så många män åt aggressiva utfall mot kvinnor som protesterar mot kvinnoförtryck istället för att förena sig med kvinnorna mot dem som våldför sig på kvinnor, som gör pengar på våld mot kvinnor, som misshandlar kvinnor?

Kort sagt: Var är ni, alla ni jämställda män som aldrig skulle förnedra eller misshandla en kvinna? Var är alla ni män som anser att kampen mot dem som gör så är viktigare än kampen mot de kvinnor som påtalar eländet? Jag har sett några få sådana män, men många, många fler som ägnar massor av energi åt att attackera kvinnor för att de påtalar och klagar på hur somliga män beter sig.