Undrar om svensk polis är pervers? Man sätter med förkärlek avlyssningsappartur i sängbenen berättar Dennis Töllborg (professor i rättsvetenskap i Göteborg) i God morgon Sverige, något som inte är vanligt när andra länders underrättelsetjänster ägnar sig åt avlyssning. Så nu gäller det att vända på sängen varje kväll innan man går till sängs, i varje fall om man offentligt uttryckt eller uttrycker kritik mot överhetskontrollen av oss (eller om man har något otalt med grannen kanske). Inte så inspirerande att föreställa sig att avlyssnande polis sitter och onanerar vid avlyssningsapparaturen!

Hallå SÄPO, jag och min man diskuterar inte politik i sängen. Där sover vi enbart – i fortsättningen! Sätt avlyssningsapparaturen i benet på köksbordet istället eller i kökslampan. Det är där vi sitter och diskuterar och planerar för morgondagen, som vad vi ska handla till middag, vilka delar av huset vi ska börja reparera eller hur vi ska träna hunden i morgon etc.

Nu gör man bara det lagligt som polisen sysslat med hela tiden, säger justitieminister Bodström (Läs Jinges bloggning om saken) – och det är nästan helt tyst i massmedia om saken – så klart, det är ju värre saker på gång: Vi har ju en eventuell, kanske, möjligen någon gång i framtiden, i värsta fall mellan människor smittsam fågelinfluensa på gång, en sådan där som kunde ha uppstått och brutit ut vartenda år de senaste 75 åren! Vad spelar det då för roll att polisen får rätt att avlyssna sovrummen hos varenda person!

Gå också till Storebror ser dig för mer information om överhetens övervakning av oss.

PS: Om du vill veta om polisen eller SÄPO har planterat avlyssningsapparatur i din bostad, skaffa och dressera upp en hangarhund. Då måste de skjuta hunden innan de kan installera avlyssningsapparatur och då vet du när du ska vända på sängen!