Så har jag återigen träffat min lille grodprins (fast han är en padda och troligen en hona dessutom), som alltså nu har vaknat ur vinterdvalan. Vi hade ett lite samtal på kökstrappen för ett par timmar sedan och hon/han verkade förtjust att se mig igen :-).

Fågelbo Det går verkligen vansinnigt fort nu. Björkarna är redan så där vårljusgröna som man bara blir lyrisk av och fåglarna har bråda tider runt huset. Här har några byggt ett bo under taköverhänget, i resterna efter förra årets klängväxt. Så nu kan vi ju inte riva ner dessa.

Nu måste jag dessutom snabba mig och snickra ihop ett par holkar till åt tornsvalorna (tornseglarna som de ju heter numer), som jag inte hann med i höstas och så att vi får fler par i huset till sommaren. Men det dröjer väl ytterligare någon månad innan de kommer.

Länk:
Om Grodprisen som var en padda, Motvallsbloggen