Här är en video i vilken en röst läser upp de budskap till Ghadafi och hans stridande som påstås spridas av Nato i Libyen, Buskapen läses upp på både engelska och arabiska:

NATO PSYOPS 25 4 11

Om detta är sant: Nej Nato, Ghadafi har inte hotat libyerna. Det är Nato och dess förbundna, gangstergängen från Benghazi, som inte bara hotar utan dödar, fördriver, fängslar, misshandlar, svälter och törstar ut befolkningar i flera libyska städer. Detta är krigsbrott. Må rättvisan komma ifatt er så småningom. Denna min önskan gäller också de svenska politiker som skickat in svenskar att delta i denna människoslakt, liksom de svenskar som deltar i aktionen, krigsbrotten  i Libyen.

Det är naturligtvis inte så att 100% av libyerna älskade Ghadafi. Så ser det inte ut i något land. 100% av svenskarna älskar inte Fredrik Reinfeldt, även om det kan verka så när man läser de borgerliga tidningarna. Men att Ghadafi hade ett starkt stöd när upproret i Benghazi började, det torde stå utom alla tvivel idag. Frågan om hur stort detta stöd var ville Nato-makterna för allt i världen inte få besvarad. Därför vägrade de att diskutera fredligare lösningar med Ghadafi och AU.

Och ljuger som hästar travar gör amerikanska politiker, liksom även våra egna numer, med bistånd från borgerliga media.

Wake up, we are Libyans and we support Gaddafi (3/6 2011)

En dag kommer det att vara lika sant att Nato och politikerna ljög om Ghadafis bombningar av det libyska folket som det är idag att Bush ljög när han hävdade att Irak hade massförstörelsevapen, och att han visste att han ljög.

/Kerstin

/Länkar:
- LIBYA: PSYOPS WAR – NATO to GADDAFI ”WE WILL KILL YOU”, Libya S.O.S 1/10 2011
- BBC: NATO bombar civila på måfå i Sirte, NATO-rebellerna beskjuter sjukhuset. Third World 2/10 2011
NATO Expansion of Libyan War to Algeria, NSNBC, 2/10 2011
- Lockerbie: CIA made US State Department attorney ‘lie’ to UN Security Council, NSNBC 30/9 2011
- Washington is Conquering Africa using France, Human Rights, Terrorism, and the National Endowment for Democracy, Mahdi Darius Nazemroaya and Julien Teil, NSNBC 2011
- Libya and the Big Lie: Using Human Rights Organizations to Launch Wars, Mahdi Darius Nazemroaya, Global Research 29/9 2011