Läser i DN att:

OPPOSITIONEN ÖKAR sin ledning över regeringen i opinionsmätningen som publiceras i Expressen. Avståndet mellan blocken är nu 14,6
………
Socialdemokraterna har inte presterat så starka siffror i en Demoskopmätning sedan december 2006 då partiet fick 45,5 procent.

Vadå? Vad har socialdemokraterna presterat på sistone? Ingenting vad jag kan se. Det är väl alliansen som presterat alla tiders mest impopulära politik vilket lett till usla opinionssiffror, varför socialdemokraterna har gått framåt trots att de knappast har synts i massmedia det senaste året. Så vad de tänker och vill har vi ju ingen aning om. Det säger ganska mycket om alliansen. Även grisen i säcken är bättre.

PS: Läs för övrigt, och apropå Maud Olofssons åsikter om att arbetsgivare i småföretag månar så otroligt om sina anställda, inlägget När man kör på arbetare… på Josefin Brinks blogg. Många skulle kunna ge fler exempel av liknande slag. Så var lever Maud Olofosson – i drömmarnas land?

Länk:
Oppositionens övertag ökar, DN