Så har då Teheran tyckt till om Vilks Muhammedbild. Nerikes Allehanda har ju haft ”det stora modet” att publicera denna, i tryckfrihetens namn. Nu väntar vi bara på att någon tidning, i samma tryckfrihets namn, publicerar hans senaste teckning, som lär finnas på hans hemsida, den med judesuggan.

För min del väntar jag fortfarande på en teckning av Vilks föreställande Jesus som rondellhund. Vi har ju en hel del tokkristna i Sverige som gärna skulle se att lagstiftningen kom att ligga mer i linje med Bilbens ord. Dem kunde man ju protestera mot och häckla lite – eller?

Men det är klart, varken judar eller tokkristna svenskar sitter på världens största oljereserver, de där som USA vill kontrollera, i varje fall är inget kristet land för närvarande måltavla för USA-regimens aggression och mest ondsinta propaganda. Dessutom stödjs ju Bush, och hans krigande i muslimska oljeländer, just av de tokkristna i USA.

Länkar:
Irans president uttalar sig om Muhammedbild, SvD

Och DN tar i så livstycket spricker:
Ingen svensk reaktion på Irankritik, DN
Iran: Sionister publicerade hundbild, DN
Muhammedteckningar belönas, DN
Ny islamsk protest mot Örebrotidning, DN
Bush varnar för ”nukleär förintelse”, DN
(jo vi minns ju Saddams massförstörelsevapen, de där som man har hittat massor av i Irak – eller!)

Milda makter, det går inte längre att göra statir över världen, den ÄR ju en enda stor satir! En mycket blodig sådan.

Tidigare länkar på Motvallsbloggen om Vilks och hans bilder:
Om den försåtliga antiislamismen, Motvallsbloggen 15/8, 07
Varför inte Kristus som rondellhund?, Motvallsbloggen, 20/8, 07