Jag har blivit kritiserad på andra bloggar för vad jag skrivit men med det här, på S R Larsons blogg, kritiseras jag för första gången (mig veterligt) för vad jag inte har skrivit om, nämligen att jag inte har skrivit om bristen på läkare och sjukvårdspersonal för mammografering (vilket jag givetvis tycker är bedrövligt).

Tur att inte alla bloggar börjar kritisera mig för vad jag inte skriver om, för då skulle bloggvärlden bli väldigt trist. Det finns, som alla förstår, hur mycket som helst att dra upp i den vägen. Jag har varken bloggat om Östtimor, om Fuglesangs rymdfärd eller om de rikas stora suvar och inte heller om gorillor eller om musik, för att bara nämna några exempel, som alla är värda uppmärksamhet fast av olika anledningar.

Sedan undrar jag, eftersom S R Larson framhåller USA som ett föregångsland, om han tror att den allmänna mammografin fungerar bättre i USA:s privatiserade sjukvård. För att inte tala om om han anser, att alla amerikanska kvinnor får effektivare vård än i Sverige, när/om de drabbas av bröstcancer. I dessa Sicko-premiärens dagar är jag inte så säker på att de får det.