Just nu är jag fullt upptagen med min nya elektroniska leksak och med att lära mig programmera den, samt att lära mig den PC jag blev tvungen att inköpa eftersom programmet till leksaken bara fanns för PC. Alltså nöjer jag mig med ett par korta kommentarer:

Mona Sahlin har gett Per Nuder silkessnöret hörde jag på nyheterna på middagen. Med det steg hon flera pinnhål i min aktning. Jag har fortfarande inte förlåtit Nuder, och kommer inte att förlåta honom för det där med ”köttberget”.
Men så kom det mer information senare under dagen: ”Nejdå, det är inga skillnader mellan oss vad gäller den ekonomiska politiken”, sade Mona Sahlin, och föll därmed raskt tillbaka till samma bottensteg i min aktning där hon alltid har befunnit sig.

Nuder själv gick så ut med ett uttalande av samma kaliber som hans tal om ”köttberget” och förklarade surt att nu skulle han bli sittande på gubbhyllan i riksdagen tillsammans med Bosse Ringholm. Men medlemmarna i ”köttbergsklubben” tenderar ju att bli yngre och yngre så det är väl bara att önska honom lycka till med hans inträde i densamma. Där hamnar alla, om de får leva, vad trodde han, att han skulle bli för evigt ung? Somliga köttslamsor i detta berg behöver ju dock aldrig oroa sig för sin försörjning på ålderns höst, och när de gjort sitt, så han har det ju bra i jämförelse med dem han talade om som ”köttberget”. Synd om honom tycker jag inte.

Så har alliansen fixat till vårdnadsbidrag att gälla från 1:a juli. Borgerliga partier förnekar sig inte. De är ett enda gigantiskt tanklöst och ansvarslöst misstag allihop. Den förra borgerliga regeringen såg till att snabbt och effektivt skapa invandrarghetton i storstäderna. Det gick på 7-8 år med deras invandrarpolitik. Den här har bestämt sig för att fördjupa det utanförskap och de problem som den förra borgerliga regeringen ställde till med. Mer om detta kan man läsa i artikeln Grattis! Nu fördjupar vi utanförskapet! i Dagens Arena.