Barack Obama har varit i Newtown där den senaste förfärliga skolskjutningen ägde rum för några dagar sen och uttryckt sin förtvivlan och fällt litet tårar för de små barnen som dog. Bra om han bryr sig om dessa, men de där barnen som han bombar ihjäl på andra sidan jorden då? Vi kan i alla fall vara säkra på att de efterlevande där är precis lika förkrossade och förtvivlade över att deras älskade barn, syskon dödats av amerikanerna även om Obama inte bryr sig i det fallet.

Drone Strikes: Where Are Obama’s Tears For Those Child Victims?

Det är ingen hejd på ljugandet och Sveriges regering stödjer detta ljugande. Gör svenska folket det? Obama framstår som en alltmer frånstötande person ju längre han sitter i Vita Huset, men å andra sidan, det är för att vara det han satts dit.(1) Det hade troligen inte spelat någon roll om det hade suttit någon annan där.

Vi vet hur en del amerikanska soldater beter sig i Irak och Afghanistan, skrattar åt de döda, pinkar på dem etc. Hur beter sig svenska soldater i Afghanistan? Dödstyst om den saken.

Självmorden bland  de amerikanska veteranerna ökar lavinartat och har blivit ett stort problem i USA. En veteran om dagen, från Irak-och Afghanistankrigen, försöker ta livet av sig.(2)

/Kerstin

Länkar:
1) Carl Bernstein Caught in the Matrix. Why the Washington Post Killed the Story of Murdoch’s Bid to Buy the US Presidency,Jonathan Cook, counterpunch.org 21-23/12 2012 (Så här köper sig den superrika makteliten politiken, citat: ”A taped conversation shows that in early 2011 Murdoch sent Roger Ailes, the boss of his most important US media outlet, Fox News, to Afghanistan to persuade Gen David Petraeus, former commander of US forces, to run against Barack Obama as the Republican candidate in the 2012 presidential election. Murdoch promised to bankroll Petraeus’ campaign and commit Fox News to provide the general with wall-to-wall support.” Vi ser samma sak i Sverige sedan 10-15 år – minst.)
2) One U.S. veteran attempts suicide every 80 minutes: Hidden tragedy of Afghanistan and Iraq wars, Mail Online 3/11 2011
2) US Lost More Troops to Suicide Than Combat in 2012. Suicide Records Continue to Grow, Jason Ditz, Global Research 20/12 2012
– Ritual Dance of the Child Killer, Sammenbrudd eller Kommunisme 5.0 31/12 2012