Detta är en liten duktig kelpietik, badglad som synes:

kelpie

För övrigt rekommenderar jag följande artiklar till läsning:

The US Continues to Undermine Democracy in Venezuela, Daniel Kovalik, counterpunch 19-21/4 2013 /

USA vägrar att erkänna Maduro som president i Venezuela på grund av att konservativa därstädes hävdar att han vann på grund av valfusk. Här är en berättelse om saken från en som var där som valobservatör, och som jämför med hur valen kan gå till i USA, samt att ett antal presidenter blivit presidenter med betydligt färre rösters marginal. Maduro vann med 250.000 röster, Bush med bara några hundra röster, sedan högsta domstolen vägrat gå med på omräkning av röster i Florida där det påstods att valfusk hade förekommit. Det är till att ha olika standarder för USA och andra stater.

US Leads Pack in Military Spending. Investing in War, Lawrence S. Wittner, counterpunch.org 19-21/4 2013

/Kerstin