Enligt den här mannen, med viss erfarenhet från krigen och upproren i MÖ och Afghanistan, skulle de stridande islamisterna i Syrien vara endera nyttiga idioter eller köpta av och samarbeta med CIA. Han är väl värd att lyssnas på.

EX AL QAEDA – Nabil Naim – The Syrian lie Al Nusra’s fake war

Mycket är inte vad det verkar vara.

/Kerstin

Rekommenderad läsning:
Syria, The View From The Other Side, Stephen Gowans. Global Research 23/6 2013
Angry mob kills at least 4 Shias in Giza village including leader, Zeinab El Gundy, ashram online 23/6 2013 (Och så här blev det i det nya demokratiska och befriade Egypten)
USA’s nederlag i Syrien nærmer sig, Vagn Rasmussen, Arbejderen 20/6 2013 (anm: Nu tror jag att författaren är väl optimistisk eftersom USA torde ha mycket svårt för att ge upp och man just bestämt sig för att skicka vapen till de s.k.”rebellerna” i Syrien. Är rädd att USA idag är så desperat att man är beredd att ta till precis vilka fula knep som helst för att bli av med eller mörda Assad.)
USA vill bryta sönder Syrien. Ökar stödet till de väpnade grupperna, Patrik Paulov, Proletären 18/6 2013