Han är alltså i princip utsedd nu, vår nye president. Det blir tydligen en holländare belgare som man aldrig hört talas om. Men bra för USA:s styrande, att de nu vet vem de ska ringa till om de vill prata med Europa.

Milda makter!

Dock kan man ju vara tacksam över att det inte blev Blair i alla fall – fast det vet vi  ju inte än förstås. Den här kan ju vara ännu värre. Det låter dessutom som om vi förskonas från att se Bildt som EU:s utrikesminister. I det fallet är det ju svårt att tänka sig någon värre, förutom Berlusconi förstås.

PS: Eftersom Motvallsbloggen nu fått en gästbloggare, som jag hoppas ska skriva ganska mycket framöver, så börjar det väl bli dags även för mig att underteckna mina inlägg, så att det klart framgår vem som skrivit vad – alltså undertecknar jag från och med nu med:

/Kerstin