”Glöm aldrig Anna Olsson, den första som slog larm”, skriver Ilsemarie på bloggen Ett Hjärta Rött.

Läs hennes bloggpost, om hur cancerdrabbade Anna slog larm om hur svårt sjuka behandlas i Alliansens utslagningssamhälle. Anna är död nu, hon överlevde inte sin cancer och fick under sin sista tid i livet uppleva den omänskliga behandling man numer består svårt sjuka i Alliansregeringens Sverige.

Ännu en gång, det finns inget nytt i Alliansens ”moderata” politik. Den är så 1800-talsmässigt konservativ den bara kan vara. Ska vi anta att alliansregeringen applåderar Annas borgång?

När jag ser på filmen där riksdagens borgerliga ledamöter applåderar när man beslutade om den lag som Anna protesterade emot (se föregående inlägg) och blev en av dem som drabbades av, så kan jag inte låta bli att undra hur många av dem som klappade händerna då som var med i de sällskap inom moderaterna som klappade händerna, hurrade och firade när det meddelades att Olof Palme hade mördats? 

/Kerstin

Länk:

- Avslöjande: Husmark Pehrsson visste redan i januari, Alliansfritt Sverige

 

Skriv under Budkavle för välfärd”!