Enligt ett inlägg av idag, från Maria Carlshamrep, på AB- debatt har folkpartiet stängt ner hennes hemsida, utan att meddela henne detta. Hon fann bara plötsligt att sidan inte fanns längre.

Partiet sitter tydligen i glashus, inte minst sysslar det med ett fult men känt knep som brukar tillämpas av mindre seriösa IT-företag, att försöka tvinga henne att betala för att få loss domännamnet ”www. carlshamre.se”. Vad har partiet för glädje av detta domännamn om det inte finns någon hemsida som det leder till? Det är väl bara att överlåta domännamnet på Carlshamre, eller säga upp det så att det blir fritt fram för henne att registrera det på nytt, i egen regi. Eller anlitar partiet ett oseriöst webbföretag?
Egentligen var det lite värre än så här, så läs artikeln.

Det är inte lätt att leva som man lär.

(Ny lucka öppnad på Skandalkalendern)