Skandalkalendern är pinsam, för alla, både för dem på vänstersidan och för dem på högersidan, verkar det som. Häromdagen läste jag ett inlägg på en blogg där bloggaren ställde sig kritisk till Skandalkalendern för att jag inte hade med en ”smutskastning” mot en borgerlig person (kds-aren som försökte infiltrera socialdemokraterna för att få reda på deras valtaktik, som kom in någon dag senare, eftersom jag var upptagen av annat de senaste dagarna). Denne bloggare ansåg att jag försökte få det till att de stackars sossarna är mycket mer förföljda än vad de faktiskt är, jämfört med de borgerliga, och det gjorde kalendern värdelös i stort sett.

Nå, nu efterlyser jag ju tips från besökarna på Skandalkalendern, bara att mejla mig om man anser att jag har missat en ”skandal” eller en ”smutskastning” som man anser borde vara med för balansens skull. Det är inte helt lätt att bevaka alla rikstäckande media alldeles ensam, i synnerhet vissa dagar då man har andra åtaganden och måsten att ta itu med.

Konstigt nog verkar framför allt borgerliga personer var ovilliga att rapportera om smutskastning mot de borgerliga politikerna (har inte fått ett enda mejl om en sådan). Lättare då att misstänkliggöra mina motiv, eller kritisera min tillförlitlighet, eller Skandalkalenderns.

Skandalkalendern har ju den obehagliga egenskapen att inte vara rolig för någondera sidan men av olika skäl, där framför allt de borgerliga liksom har ändan bak hur de än vänder sig.

Mycket oroande dessutom, med något som inte bara kan sorteras in under svart eller vitt!