Den som gräver en grop åt andra skrattar inte alltid sist och inte heller bäst, som det nya ordspråket säger?

Sedan har jag förundrats över att ett antal alliansare (ex i Ring P1, och moderaten Litorin / se länk nedan) under dagen försökt att smutskasta socialdemokraterna genom att hävda att det fulaste i hela härvan med folkpartiets kriminella dataintrång, var att socialdemokraterna gick ut med information om detta just den kväll som Reinfeldt hade varit i TV, bara för att ta intresset från vad denne hederlige och oantastlige prick hade att säga.

Man tar sig för pannan.

Länkar:
Litorin om de fula sossarna som avslöjar dataintrånget samma kväll som Reinfeldt talat i TV
Ett ex. på hur ”fula sossar” tar ifrån Reinfeldt hans poänger
En som inte alls fattat vad Skandalkalendern handlar om

Tillägg: Ganska mycket nytt på Skandalkalendern