Här har toppar inom folkpartiet gjort sig skyldiga till brott som kan rendera upp till två års fängelse, nämligen dataintrång, där man skaffat sig information som man dessutom missbrukat, och vad läser man på liberala och övriga borgerliga bloggar och diskussionsfora?

Jo, alltmedan fler och alltmer uppseendeväckande erkännanden kommer från folkpartiets ledning, förklarar liberaler och andra borgerliga på sina bloggar och på sina diskussionsfora, hur det hela väl inte är något att bråka om och göra en så stor affär av – såna är ju alla, hur det ju egentligen är sossarnas eget fel eftersom de haft så usel säkerhet på sitt internnät, hur de var fult av sossarna att gå ut med den här saken just då Reinfeldt hade varit så lysande i TV mm.

De liberala och borgerliga kretsarna är tydligen helt utan omdöme, från toppen till botten. Någon respekt för den lag och ordning, som de borgerliga partierna gärna talar för, eller någon etik, som man gärna framhållit som signum för sina borgerliga partier, ser man inte och respekt för demokratin och demokratiska val, har man tydligen inte heller.

Men, det är klart, har man Bush som förebild så är väl det här bara en naturlig följd. Han är nu inte heller så noga med sanningen och hans anhang tar inte heller det där med demokrati och val på så stort allvar.

Länkar: bara några exempel:
dvdforum
Digital Prozac
Svansbos blogg
Mission XP
Helle Kleins blogg/se kommentarerna

Tillägg: Nytt på Skandalkalendern