Världen hotas allvarligt av invasion från yttre rymden.  I förra veckan kunde man i Borås Tidning läsa att amerikansk militär hävdade att man sett underliga UFO:s över amerikanska militärbaser och att man var säker på att det inte rörde sig om jordiska farkoster (artikeln finns ej på nätet vad jag kunnat finna).

Så nu föreslår jag att man finkammar alla de mejl man samlat in och kontrollerar dem. Det troliga är att man bland dessa kan finna belägg för jordiska samarbetsmän. Sådana behövs nämligen för ett lyckat övertagande av jorden. Sedan är det bara att kidnappa en av de misstänkta, skicka honom till Baghram och utsätta honom för ”omild behandling”. Då kommer man säkert som amen i kyrkan att kunna nysta upp en hel och världsomspännande rörelse som samarbetar med små gröna rymdvarelser om att ta över jorden. Sådana förhörsmetoder leder garanterat till långa listor med namn på förrädare och längden på dessa listor kan man själv bestämma, med hjälp av den tid man ägnar åt förhör under ”omild behandling”.

Därefter är det bara för alla jordens stater att skruva upp beredskapen till högsta tänkbara nivå. För ingen av oss vill väl få jorden invaderad av små gröna män från yttre rymden.

Vad kan passa bättre än en sådan superberedskap i dessa den sociala orons tid?

/Kerstin

Länkar:
- Höjd terrornivå i Sverige – ett resultat av tortyr? Bulten i Boo
- Nya protester i Frankrike – Pensionen en fråga för ungdomen, Kildén & Åsman