Tillägg 30/12:
Så var då familjens samtliga hundar framfiltade och långhårscollien modifierad. Därmed är julpysseldagarna slut och dags att återvända till världens eländen. Just nu känner jag ingenting för allt detta elände dock. Ska börja med att läsa julklappsboken om Bilderberggruppen – jättekul. Gissar att det är dess medlemmar som framställer beställningar om lagstiftning runtom i väldens alla länder till USA:s regering, lagar som sedan länderna hotas att införa.

ullcollie

Tillägg 28/12:
Var ju tvungen att försöka göra även min andra hund, den blå kortisen Seaton. Så här blev han. Bara den trefärgade tiken kvar, så det blir nästa pysselprojekt. ullcollie

Riktigt skönt att strunta i regeringens senaste elakhet, för att inte säga dumhet, som att koppla bort läkare från sjukdomsbedömning i Försäkringskassan och avslöjandet att alla våra regeringar går helt i USA:s ledband och att det numer är USA som stiftar våra svenska lagar.

26/12:
Så var julaftonen över och klappar öppnade. Det brukar bli ett antal böcker som sedan upptar resten av min julhelg. Men i år innehöll ett av paketen (fast det var inte till mig) ett kit för nålfiltning, nål och ull i diverse färger. Kunde förstås inte låta bli att testa filtningsmetoden. Ingen som följt min blogg en längre tid har väl kunnat undgå att notera att jag har hundar, och speciellt collies, på hjärnan så så här blev den, min filtade ullcollie (c:a 15 cm upp till örontipparna).

ullcollie

ullcollie

Lite längre ner på sidan återfinns min förebild, spårande. Fast den exakta färgen fanns inte med i ullkitet, så den här filtcollien blev betydligt mörkare röd. Det är inte så vanligt att de är så här mörkt röda, men det finns en och annan som är det.

Nu ska jag övergå till en av böckerna dock :-).

En god fortsättning på helgen önskar

/Kerstin