Apropå den bok om försvar av prostitution, som Petra Östergren skrivit (och som jag inte har läst), och den kampanj som vissa relativiserande s.k. feminister för om vikten av att legalisera prostitution, funderar jag: Porrindustrin och prostitutionsindustrin tillhör världens snabbast växande industrier. Hur mycket pengar har dessa ursprungligen pumpat in i kampanjerna för legalisering och accepterande av porr och prostitution? Jag vet inte. Jag bara undrar och hyser mina misstankar.

Frågar mig också hur aningslösa de feminister är som hakat på? Jag vet inte, jag bara undrar.

Länkar:
Kajs Ekis Ekman, ”Hycklande om prostitution”, debattartikel i DN
Sheila Jeffreys: Trafficking in Women versus Prostitution: A false distinction.
Övriga inlägg om prostitution på Motvallsbloggen

Protestera mot förändringarna av A-kassan – klicka och skriv på