Troligen på grund av att jag skrev en bloggpost om prostution (felstavat medvetet här) för någon vecka sedan, så har jag dränkts i spam om sex, om prostutiuon och om potenshöjande medel den senaste veckan. Det är uppenbart att det finns många som tjänar stora pengar på den här verksamheten – så visst förstår jag att dessa vill ha verksamheten legaliserad överallt, nu har de ju dessutom fått somliga feminister med sig. Bara att gratulera dessa feminister. De står, för ovanlighetens skull när det gäller feminister, på kapitalets sida, det verkligt fula kapitalets dessutom.

Om nu någon inte hittar sin kommentar på de senaste dagarnas inlägg så kan det bero på att jag har råkat radera den av bara farten och då ber jag om ursäkt för den saken, men bara idag har jag raderat 225 spam om ovan nämnda verksamheter och områden.

Dessutom kan jag informera läsare om att jag just nu har datorstrul, och inte kan skicka mejl, bara ta emot sådana. Varför har jag ingen aning om men jag hoppas förstås kunna lösa problemet snart.

Fortfarande tid kvar: Protestera mot förändringarna av A-kassan – klicka och skriv på