Måste slå ett slag för min senaste favoritblogg, Milton Frihetssons liberal/konservativa, nej visst ja ”nyliberala” blogg : ”Nyliberal is Good! ” Om ”Nyliberalism – Capitalism – Globalisation – Bushism”.

Här har vi äntligen en nyliberal som talar klarspråk. Han hymlar inte och gömmer inte sina åsikter i det ”new-speak” som våra vanliga liberaler och konservativer gör. Man skulle ju önska att fler i hans läger vore lika öppna och ärliga med sina värderingar :-).

Bra och informativa länkhänvisningar har han också. Beundransvärt grundlig bloggare alltså.

Han har dessvärre inte någon kommentarfunktion på sin blogg, men det förstår man ju, för han skulle förstås drabbas av allvarliga trakasserier av den stora mängden vänstervridna bloggtroll, som förföljer alla frihetsälskande bloggare på nätet.

Tillägg kl. 17.30: Glömde att säga att även Marian Radetzki talade klarspråk förstås (klicka på ”öppna play”)