Så är bloggen ute på nätet igen. Hälsar besökare välkomna tillbaka.

Vill fortsätta med att tacka  för all omtanke som besökare till bloggen har visat mig, genom att ringa eller mejla mig för att få besked om varför bloggen plötsligt försvann.

Både bloggen och Alba har varit nere några dagar på grund av teknisk omorganisation. Ledsen att jag inte kunde meddela detta i förväg men det kom lite plötsligt även för mig.

Eftersom jag numer skaffat mig ett Facebook-konto så meddelade jag orsaken till bloggens plötsliga försvinnande där och att den skulle vara tillbaka snart igen. Jag kommer inte att vara speciellt aktiv på Facebook men om något händer här, som gör att jag inte kan skriva på bloggen, så kommer jag att meddela orsaken där.

Så nu gäller det bara att kavla upp ärmarna igen och sätta igång. Vet bara inte var jag ska börja.

/Kerstin