Den här videon syns lite varstans på nätet just nu. Den avslöjar hur Amnesty International ljög om att Ghadafi hyrde en massa svarta legosoldater. Sorgligt att även denna organisation agerar hjälpgumma åt de massmördande nykolonialisterna och dessas fruktansvärda destruktivitet.

The Gaddafi Mercenaries and the Division of Africa

Det finns inte många lögner kvar att avslöja nu, innan det står helt klart att massmördandet i Libyen och sönderbombandet av landet grundades i idel lögner och handlade om helt andra saker än om att rädda libyerna från Ghadafis odemokratisk styre.(1)

Vi har sett det förr, alla vi som minns upptakten till anfallet och sönderbombandet av Irak, lögner, lögner och idel lögner för att lura oss i Västvärlden att hurra för att USA/Nato massmördar människor och förstör levnadsbetingelserna för ännu fler människor. Man har ljugit om vad som händer i Syrien på samma sätt och nu ska vi luras att tro att Iran hotar oss med kärnvapen.

Och våra media sjunger med i lögnarnas kör.

/Kerstin

Länkar:
1) Tro inte på nyheterna från och om Syrien, Motvallsbloggen 11/12 2011 (om hur man ljuger om vad som händer i Syrien och om hur det är helt kart nu att man ljög för att få igång kriget mot och sönderbombandet av Libyen, vilket i en video i inlägget erkänns av en av upprorets tillskyndare.)
- US military operation against Iran would be a grave mistake, Prof. Igor Panarin, Global Research 14/1 2012
- VIDEO: US-NATO Sponsored Armed Insurrection in Syria. Arab League Mission Refutes Media Reports, Michel Chossudovsky, Global Research 29/12 2011
- SYRIA: British Special Forces, CIA and MI6 Supporting Armed Insurgency. NATO Intervention Contemplated, Michel Chossudovsky, Global Research 14/1 2012